Wednesday, 5 December 2018

Tøjkrise afblæst

December kan på mange måder være stressende. Udover arbejder, studie og de almindelig gøremål er der gaveindkøbene, hjemmet skal måske pyntes i glimmer og så er der også diverse julesammenkomster, som skal planlægges. Især julefrokosterne kan giver ekstra sved på panden, hvis tøjkrisen indtræffer. Her er tricket at trække vejret dybt, for du har helt sikkert noget i dit skab, som du sagtens kan bruge eller måske noget der bare mangler lidt nyt liv. 

Den der skjorte du aldrig rigtig bruger, fordi du føler du ligner en tjener, skal frem nu. Rul ærmerne op på en lidt tilfældig måde, under den har du en langærmet blondebluse eller en lille transparent sag. Det giver en fin lag på lag feeling på den der underspillede måde.

Eller hvad med den sorte kjole du har haft på 1000 gang før, men som du stadig føler dig som 1 million i. Hop i den og gå på rov i dit smykkeskrin. Gi´den gas med halskæder mix flere sammen eller masser af ringe gerne flere på en finger samtidig. Mal neglene i forskellig farver.

Du kan også sætte din gamle højtelskede blazer, din yndlings band T-shirt og dine bedste jeans sammen. Købe et par crazy bling, glimmer strømmer og rul bukserne lidt rodet op og hop i de der stiletter, der altid står og keder sig.


For de mere modige kan man vikle et smukt tørklæde om håret og lave en skøn turban. Gå all-in med den sorte eyeliner og grå/ sort øjneskygge og mal dramatisk smokey øjne.


No comments:

Post a Comment