Wednesday 31 August 2016

Platform and David Bowie

Denne vinters nye silhouet på støvlefronten er platformstøvler med 70´er vibes. Hvor meget jeg end har lyst til at hylde David Bowie´s stil og sende respekt hans vej, så kommer man ikke til at se mig spankulerer rundt i dem. De kan hurtigt komme til at se lidt vampede ud, hvis ikke de styles helt skarpt. Når det så er sagt, kan man også kommer til at se mega cool ud og lave en gennemført 70´er stil eller et mere space udtryk med dem. Hvad med Jer hoppe i på denne trend? 

Tuesday 30 August 2016

I want what she´s got

Jeg har så meget optur over den kvindens outfit. Hendes stil har det hele, baggy, boy´ish og mega street. Samtidig er det et perfekt outfit til mellemperioden, her hvor det ikke rigtigt er blevet koldt og heller ikke rigtigt varmt længere. Det er svært at genskabe hendes outfit af nye items, da det hurtigt bliver for pænt, men her er et par forslag.
StrikBukserHueSneakers

Monday 29 August 2016

Bye Bye Sonia Rykiel

2016 forsætte med at sige farvel til den ene store kunstner eller designer efter den anden. I sidst uge var det Sonia Rykiel, der gik bort. Hun var især kendt for hendes strik. Hun startede med at designe strik til sig selv, da hun ikke kunne finde noget komfortabelt at have på under sin graviditet. Hendes strik blev så populær, at hun blev døbt dronningen af strik. Samtidig stod hun for at levere designs der var med til at underbygge den skødesløse franske stil, som de sidst par år har fyldt gadebillede og som er blevet en stil mange kvinder prøver at mestre. 

Friday 26 August 2016

Happy friday #We are not talking about Spiderman

Udover at Mary Jane er Spiderman´s kæreste,  kalder man også skoene her for Mary Jane. 
Det er den lille hæl og remmen over vristen, som er med til at definere det. Det er en genial sko, hvis man ikke kan gå en god hæl eller hvis man er en der tager store skridt. Så kan man være sikker på, at beholde skoene på. Udvalget dette efterår er kæmpe stort og der er både et par til hende, der har noget med røde sko eller til hende der drømmer om glimmersko. Happy friday til alle. 
Alle skoene er fundet her 

Thursday 25 August 2016

Torsdagsønsker #196 grunge/ punk


Det perfekte mix af grunge og punk er temaet for denne uges torsdagsønsker. En cool nederdel som nemt kan blive mega tantetuttet i de forkerte hænder. I det her selskab kan det ikke det ikke gå galt, en blød skjorte og de bedste støvler. De kan ikke slides op og jeg nænver blot i flæng, det er et godt tidspunkte at investere i de støvler, nu da det engelske pund er så lavet. 

Wednesday 24 August 2016

Miuccia Prada

Hvis der er et mærke, jeg altid lige skal tjekke ud, er det Prada. Tøjet er fyldt med detaljer og der er gået mange timers arbejde til at frembringe det helt særlige udtryk. Jeg så engang en udstilling på The Metropolitan, Schiaparelli and Prada: Impossible Conversations. Her kunne man kommer helt tæt på det udstillede tøj fra Prada og der kunne jeg se, at der er brugt små stykker plastik, perler, knapper, broderier mm i et stort mix. På den måde havde de skabt deres helt eget stykke tekstil. Det var meget smuk og en fantastisk udstilling. Dette efterår har Miuccia Prada leget med små notesbøger, nøgler,  små og lidt større box´ish tasker og man skal gerne bære flere af dem på samme tid. Jeg kan blive ved med at gå på opdagelse i Pradas univers og der er altid masser af inspiration at hente.   

Tuesday 23 August 2016

3 hurtig til at opgradere din efterårsgarderobe

Vi kan ligeså godt komme igang med efterårstøjet, tror alligvel ikke rigtig på. det der med, at sommeren kommer nu. Så her får du lige 3 trends, så du kan bruge nu. 
1. Tag en rullekrave under din kjoler. På den måde kan du også bruge din sommerkjoler langt ind i efteråret. 
2: Sæt din taske helt op under armhulen, er ikke helt sikker på, jeg forstå det. Er det fordi vi er bange for, at nogen stjæler den? Eller er det bare lidt smart, hvis du får det lidt for varmt, kan din Chanel jo suge det værste.
3: Bare ben og det er jo smart i tilfældet af, at det skulle blive varmt dette efterår. 

Monday 22 August 2016

Monday, did you forget?

Hello manday, så kom du allerede, men glemte du ikke lige at tage det her drømmeoutfit med? Jeg ville elske at hoppe i det her underspillet og komfortable sæt. En klassisk stribet bluse i det blødeste bomuld, cool Culottes og igen igen igen smuksak ballerinaerne, det hele er toppet af med en enkel sort taske med en rå tiger på. Happy monday. 

Friday 19 August 2016

Happy friday #Gold and shine

Glimmerfredag er tilbage og med masser af guld og glimmer. Hold nu da op de er skønne de her Andersine-40´erne-inspireret sko. Jeg tror man kan danse en gode Anders And-dans i dem til Rolling Stone's Under my thumb. En helt enkel sort kjole, lidt rødt på neglen og så er det bare ud på danse gulvet. Happy friday til alle.
Miu Miu

Shinny and glittery friday is back and this time with lot´s of gold and glimmer. I love these Daisy Duck shoes. How one could dance all night with Donald to Stone's Under my thumb.
Happy friday

Thursday 18 August 2016

Torsdagsønsker #195 Denim


Hvis jeg ejede alt det denim, jeg drømmer om, vil jeg være den vildeste denimsamler. But the truth is…………. der er faktisk utrolig lidt denim i mit skab. Jeg er vild med det til andre, men når jeg får det på, synes jeg, at det ser underligt ud. Når det så er sagt, er jeg ret vild med de her patchwork bukser. Især når de kom i selskab med en underspillet lækker strik og et par flade spidse sko, jamen så ville et øje ikke være tørt. 

Wednesday 17 August 2016

Chanel-girl

Åhh, jeg kunne da godt tænke mig at være klædt i et Chanel outfit, fra tå til top bare for en dag. Masser af kæder om halsen, grove støvler og en kæmpe nederdel, det ville da være high five. Happy wednesday. 

Tuesday 16 August 2016

Blå og rød

Udover at køre lidt punkstil for den kommende sæson så skal der også dyrkes helt rene farver og lækre materialer. Denne cardigan er næsten en hel lille jakke, da den er så tæt i strikken. Gazelle sneakers fra Adidas er det næste skude af retro sneaks der hevet frem fra gemmerne og jeg er hocked. 

Monday 15 August 2016

Punk love

Punkstilen har altid været til stor inspiration for designerne. Det kunne man blandet andet se på Vivienne Westwood, Ivan Grundahl og John galliano´s kollektioner fra 80´erne. 
Hedi Slimane´s sidste kollektion for Saint Laurent havde også referencer til denne periode. Punken opstod i New York, men London var ikke lang tid om at adoptere både stilen og musikken. Her var det de desillusioneret og trætte unge briter, som tog punken til sig. Tøjet var sort, snittet var stramt og ofte ødelagte, iturevet og sat sammen med store sikkerhedsnåle. Det var vildt, da Ivan Grundahl klippede huller i tøjet i slut 80´erne, men ikke destro mindre hoppe de intellektuelle kvinder fra København i det. Jeg drømmer også om at køre lidt punkstil denne vinter i form af drømme støvlerne.

Friday 12 August 2016

Happy friday #sweet morning

Weekenden er just around the corner og så må man godt synde lidt med en enkel kage eller to. Af en eller anden grund har vi inde for de sidst par år fået utrolig mange bager her i Odense. Måske er det fordi vi trængte til at blive lidt sødere (Smily). Vi har også fået en del vinbarer, men dem tager vi en anden dag. Tilbage til kagerne.
Den bedste bager er det gode brød i Nørregade. Hvis jeg skal vælger 2 af deres produkter ud til morgenhyggen, må det blive deres snegle. De smager helt fantastisk og er ikke for søde. Deres rundstykker med majs på toppen er heller ikke at kimse af. 
Den bedste lille citrontærte får du hos Odense chokoladehus i Nørregade, der kan man også altid få sig en hyggesnak om hvad der sker i byen. 
De bedste croissanter fåes hos Wendorff i Asylgade.
Hvis man skal havde den ultimative old school snegle med et lille twist, så må det blive det, der hedder en romsnegl med gul glasur hos Wienerbageriet Døckerslundvej.
Jeg blev helt lækkersulten af at skrive det her indlæg, godt det er aften og alt er lukket. Happy friday til alle. 


Thursday 11 August 2016

Torsdagsønsker #194 Stella McCartnye jump jump

Selvom mode handler om at tage sig ud og signalere originalitet, ja så har man nogle gange bare brug for max komfort. For når man hele dagen under modeugen går rundt fra aftale til, ja så skal det tøj, man har på bare spille. Vi kender jo godt alle de der dage, hvor vi har fået noget helt forkert på og slet ikke kan vente med at komme hjem og hoppe i py´en.  Jeg siger ikke nej tak til den, der byder på denne skønne jumpsuit, tilsat lidt ruskind på fødderne og voila så er jeg klar. 

Wednesday 10 August 2016

Fashion week

Modeugen starter idag og der skal traves mange kilometer i løbet af ugen næste. Derfor ville det her outfit være helt perfekt. Måske er det lige tidligt nok med en hue, men den er bare så über cool med dens rå detalje. Jeg kan mærke, at den der brændte orange/ tobaksfarve begynder at snige sig ind på mig. 
Sneakers, Nike, Hue Ruplic nederdelstrik.

Tuesday 9 August 2016

Tilbage til basen og på med arbejdstøjet

Så er 2 ugers sommerferie rundt i det danske land slut. Kunne vejret havde været bedre?måske? Jeg havde altså 1 1/2 uge med fint vejr hos Vesterhavet, grillede tun, badede i havet, gik turer med hunden, drak negroni og fik læst en masse. Det er den perfekte opskrift for mig til at komme helt ned i gear. Den sidste del af ferien tilbragte jeg på Fyn i mine forældres sommerhus med masser af hyggesnak og bobspil. Nu er det tilbage i arbejdestøjet og jeg glæder mig med modeugen lige rundt om hjørnet og en ny sæson med nye fristelser. Ovenikøbet er efteråret min ynglingstid, når det kommer til tøj: lag på lag, grove støvler, uld og strømpebukser, ja tak. 

Monday 8 August 2016

Short cuts

Det gik pludselig op for mig, at jeg ikke er blevet klippet siden oktober sidste år.

Det forklar måske de lidt slidte spidser. Heldigvis fik min søde frisør lige et afbud, så nu kan jeg få styr på garnet. Problemet er bare hvordan skal jeg klippes? Jeg synes egentlig, Maggie Gyllenhaal´s korte hår er ret fint. Samtidig kan jeg godt lide at have pandehår, da det er med til at give lidt kant, men mit hår gror som ukrudt på varme sommerdage, hvilket betyder, at det skal trimmes oftest. What to do? Happy monday. 

Friday 5 August 2016

Happy friday

Bjørg jewellery laver nogle ret så fine smykker, som har det der rå og romantisk twist over sig. Jeg har en dødninghovedering, som jeg altid går med. Den er efterhånden en del år gammel. I vinters mistede jeg den og var rigtig ked af det, heldigvis blev jeg genforenet med den dagen efter. Nu har bjorg jewellery  lavet en fin halskæde med det her ønskeben, som har en ret lækker form. Godt det snart er jul! Happy friday til alle. 

Thursday 4 August 2016

Torsdagsønsker #193 let´s do cocktails


Jeg læste en artikel om at havde den rigtige cocktailkjole hængene klar i skabet. Det fik mig til at tænke på, at man holder for få cocktailsparty´s. Det er ikke fordi, vi ikke er dygtige til at drikke cocktails her i huset, men man kunne godt pifte det lidt op. Jeg er ret vild med den underspillet og lidt girl kjole fra Miu Miu. Ruskindsstøvler er så fine men jo ikke det mest praktiske til det danske vejr, men hold nu op de er smukke. 
GemGemGemGem

Wednesday 3 August 2016

Ugens muse #Garance Doré

Garance Doré er en af mine ynglingsblogger. Hun er født og opvokset på Corsica. Hun  flyttede til Paris for at studere, men finder hurtigt ud af, at hun ville være illustrator.  Hun har blandt andet lavet illustrationsopgaver for Dior, Kate Spade og Louis Vuitton. I 2006 starter hun hendes blog, hvor hun mixer tekster med sine egne illustrationer. Året efter begynder hun at tage billeder af folk på gaden i Paris. Idag blogger hun fra New York og har et lille team af ansatte omkring sig. Hun laver også nogle ret så skønne podcasts, som er super hyggelige at lytte til hvis, man har en sur opvask eller rengøring foran sig. 

Tuesday 2 August 2016

Black and white

Jeg ved godt at jeg aldrig snakker om sorte og hvide kombinationen ofte. Jeg synes måske, sammensætningen er mere aktuel nu, hvor man har fået lidt sommer-tan. Det findes da ikke noget mere sprødt og klassisk end en lækker skjorte, hvor ærmerne skal rulles lidt tilfældigt op, tilsat en sort nederdel eller bukser, sorte sandaler og lidt rødt lak på neglene. Sort og hvid kombi'en kan redde enhver tøjkrise, når du skal back to work efter forhåbentlig på en skøn ferie. 

Monday 1 August 2016

They call mellow yellow

Jeg er ret vild med gult, bruger det blandet andet til at lave små farve-splash rundt om i min bolig. Jeg kan godt se, at hvis farven kun mixes med sort, kan man godt komme til at ligne et insekt. Bruger man istedet den gule farve til at bryde det stringente outfit, så får det hele et twist af humor. Valentino vidste blandt andet en hele velourkjole på runway´en og Céline vidste bukser i en den helt perfekte gule tone. Jeg hopper nok ikke i en gul kjole eller i gule bukser, men jeg er ret vild med den gule hue fra Acne her eller den skrøbelig og fine halskæde fra Bjørg. 
Happy monday. 
GemGemGemGem