Wednesday, 21 May 2014

Vine and dine in Rome

Der mangler ikke spisesteder i Rom, men mange af menukortene ligner hinanden. Derfor kan det godt være lidt af en test at finde de gode steder. Har er 3 hyggelige bud, hvor jeg aldrig er gået sulten eller skuffet derfra. 
Trattoria Al Gran Sasso laver super lækkert mad. Der er et fast menukort og så har de en lille tavle med retter, der tager udgangspunkt i årstidens råvare. Deres Saltimbocca og deres specialitet Gran Sassos fritti, friteret grøntsager, smager helt fantastisk. Betjeningen er opmærksom og de taler engelsk. 
Enoteca Corsi er en anden perle. Deres menukort består af 1-2 salater, 3 pastaretter, 3 kødretter og 3 kager eller is. Der sker noget her, da det også er stamstedet for en del af dem der arbejder i området, hvilket skaber en særlig stemning. 
Taverna Coppelle er et pizzaria, der bager pizzaer med helt tynde og sprøde bunde. Det er blevet en tradition at vi spiser her den første aften når vi kommer til byen. Når man har fundet sin pizza, så bliver man ved den. Min Pizza er med Prosciutto, mozzarella og tomat. 
Bon appetit. 

No comments:

Post a Comment

Follow by Email